Lyst, lunt og trivelig på Madla

Har du lyst å bo like ved Store Stokkavatnet, Stavanger Golfklubb, shopping og Hafrsfjord? Da bør du finne deg en leilighet i Møldalhagen – flotte leiligheter i eksisterende villaområde på Madla – nært urbane kvaliteter, natur og friluftsliv.

 

Visningsleilighet i 3D

PrivatskoleNå kan du se hvordan leilighet 304 i innflyttede bygg B2 ser ut i virkeligheten. 3D-visningen lar deg gå rundt i leiligheten rom for rom, og har du VR-briller blir det enda mer realistisk. 

Ta deg en tur i visningsleiligheten her
 

Nye opplevelser

PrivatskoleDet finnes en tid for alt, sies det. I Møldalhagen dreier det hele seg om din tid – og hvordan du ønsker å benytte den. Området byr på opplevelser i stunder der du ønsker å være sammen med andre, eller i eget selskap. Inviter venner og familie til lunsj på balkongen, ta et slag golf, eller en tur rundt Store Stokkavatn. På sykkelen venter også flotte turopplevelser i nærområdet, ut til Møllebukta eller rundt Hålandsvatnet for dem som ønsker en langtur.

Finn din leilighet her
 

Et trygt, grønt boligområde

PrivatskoleBoligene i Møldalhagen er knyttet sammen av gjennomgående grøntarealer som skaper et åpent og romslig miljø for beboerne. Området inneholder lekeplasser, stisystemer og gressarealer der både voksne og barn kan trives. For å holde boligområdet fritt for unødvendig trafikk foregår all parkering i felles parkeringskjeller, som får inngang fra Ragbakken.

Les mer om nærområdet her
 

Bygg og uteområde

PrivatskoleByggene har en arkitektur definert av moderne kontraster og hagestuer med lys og utsikt. Punkthusene har en enkel, kubisk form, brutt av uttrukne fasader i hvitt og svart tre. Kontraster skapes av liggende og stående trekledning, sjakt til trapp og heis i betong, utvendige gangarealer malt i varm rødtone, og balkonger og svarte felt i vindusbånd som er trukket inn fra resten av fasaden.

Les mer om boligene her
 
730 009 sky b4-b1 small
 
Design & utvikling: Destino | Publiseringsløsning: DestiNet
 
Logo WICO eiendom