Sport og fritid

Sport og fritid

I Møldalhagen er mulighetene mange for deg som liker å holde deg i form. Naturen i nærområdet inviterer til variert trening med turgåing, jogging og sykling. I tillegg er det flere fotballbaner, tennisbaner og ishall med curlingbaner. På Amfi Madla finnes også treningsstudio.

Golf

golfStavanger Golfklubb ligger idyllisk til ved Store Stokkavatn. Den ble stiftet i 1956 og er med dette landets nest eldste 18 hulls golfbane. Banen er kompakt og gir utfordringer til spillere på alle nivå. Tilknyttet golfklubben ligger også Stavanger ProShop, som blant annet tilbyr instruksjon, treningsprogram og gjennomføring av bedriftsarrangement. Cafe 19&20 Hull har utleie av selskapslokaler. Les mer på www.sgk.no

Skøyter og curling

skøyter og curlingStavanger Ishall er plassen for deg som liker deg på glattisen! Den nye hallen ligger i gåavstand fra Møldalhagen, og tilbyr både publikumsskøyting og flotte curlingbaner. Her kan en bestille curlingpakker som både inkluderer vert/vertinne, instruktør og servering. Les mer på www.stavanger-ishall.no  Aktiv curlingutøver? Da kan det være verdt å sjekke ut webisden til Stavanger Curlingklubb, som trener i hallen.

Tennis

tennisStavanger Tennisklubb holder til på Tjensvoll, kun 5 minutters kjøring fra Møldalhagen. Klubben er blant landets største og mest aktive. De tilbyr både barn, ungdom og voksne varierte tennisaktiviteter, som for eksempel baneleie og privattimer, skole- og bedriftstennis. Besøk websiden deres www.stavangertk.no for mer informasjon.

Idrettslag

FotballFotball er en kjekk idrett for personer i alle aldre. Madla IL er den største bydelsklubben i Stavanger, med nærmere tusen medlemmer. Idrettslaget er en etablert breddeklubb med lag for alle aldre. Madla IL tilbyr også fotballfritidsordning (FFO). Mer informasjon finnes på www.madlail.no


AVSTANDER

turkart
Store Stokkavatn ca 200 m
Stavanger golfklubb ca 600 m
Elixia Madla ca 1 km
Møllebukta ca 1,7 km
Mosvatnet ca 2 km
Stavanger roklubb ca 2,7 km
Design & utvikling: Destino | Publiseringsløsning: DestiNet
 
Logo WICO eiendom