Nærområdet i Møldalhagen

Møldalhagen ligger sentralt plassert på Madla i Stavanger. Her finner du alt du trenger; gang- og sykkelstier i flott natur, kjøpesenter, treningstilbud, kafeer, golfbane, skoler og barnehager. Det er også gode forbindelser til Stavanger sentrum og resten av regionen.

Sport og Fritid

tennisI Møldalhagen er mulighetene mange for deg som liker å holde deg i form. Naturen i nærområdet inviterer til variert trening med turgåing, jogging og sykling. I tillegg er det flere fotballbaner, tennisbaner og ishall med curlingbaner. På Amfi Madla finnes også treningsstudio.
Les mer

Shopping og Kafè

Shopping og KafèSelv om det naturskjønne nærområdet inviterer til friluftsaktiviteter utendørs, er Møldalhagen også et sted for livsnyteren. Enten du trenger noe nytt, ønsker deg noe du ikke trenger, eller om du bare vil nyte en kopp kaffe eller et godt måltid, finner du et rikt tilbud i nærheten.
Les mer

Natur og friluftsliv

Natur og friluftslivBeliggenheten til Møldalhagen gjør det både sentralt og naturnært. Her kan du nyte en fredelig stund i det grønne, på på oppdagelsesferd blant gamle bosteder med helleristninger, bade eller prøve fiskelykken.
Les mer

Skole og Utdanning

skole og utdanningMøldalhagen ligger i et veletablert område på Madla, med både offentlig og privat skole i nærheten. Dette er også et fint sted å bo for deg som enten studerer eller jobber på Universitetet i Stavanger.
Les mer

Familie og Helse

Familie og helseServicetilbudet på Madla er bra, med et rikt tilbud innen helse og velvære, noe som styrker bomiljøet i Møldalhagen. Det er også kort avstand til flere av Stavangers private og kommunale barnehager.
Les mer

Transport

transportTilbaketrukket fra hovedveien er Møldalhagen trygt og familievennlig, samtidig som nærhet til hovedfartsårer og busstopp like ved gjør boligområdet tilgjengelig og sentralt.
Les mer
Design & utvikling: Destino | Publiseringsløsning: DestiNet
 
Logo WICO eiendom