Lyse endeleiligheter

Leilighetene i Møldalhagen har romslige størrelser, 1-3 soverom, 1-2 bad og hagestuer med utsikt. 
Leilighetene varierer i størrelse og plassering, men felles for dem alle er at de er endeleiligheter med vindu mot tre himmelretninger, hagestue med utsikt og åpne, luftige oppholdsrom.

Under beskrives leilighetstypene på henholdvis ca 62, 76, 104 og 114 m2. I salgsoversikten finner du en fullstendig liste over alle leilighetene. 

Gå til salgsoversikt
 

ca 62 m²

Moderne og lettstelt

B5-102Den minste leilighetstypen i prosjektet har et tilfredsstillende innhold; entré/gang med inngang til bod, bad og soverom, oppholdsrom med åpen løsning for stue, kjøkken og spiseplass, samt utgang til lys hagestue med utsikt. For optimal utnyttelse av plass er det benyttet skyvedører flere steder i leiligheten.

Se plantegning Gå til salgsoversikten
 

ca 76 m²

Praktisk komfort

B5-404 Med to soverom og to bad får du i denne leiligheten en løsning som gir en bekvemmelighet mange vil sette pris på. Hovedsoverommet har inngang til eget bad, mens et annet bad/gjestetoalett er plassert ved inngangen. Oppholdsrommet har åpen løsning for stue/kjøkken, samt utgang til hagestue. 

Se plantegning  GÅ TIL SALGSOVERSIKTEN
 

ca 104 m²

Lyst, lunt og trivelig

893 b2-aEn romslig leilighet med hagestuen plassert ved kjøkkenet. Fra entréen er det inngang til bad og bod. Videre inngang til stort og luftig oppholdsrom med stue, kjøkken og spiseplass. Hovedsoverommet har eget bad, og det er også to ekstra soverom/kontor.

Se plantegning  GÅ TIL SALGSOVERSIKTEN
 

ca 114 m²

Klassisk løsning

893 b2 aFlott leilighet med tre soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad og walk-in garderobe. Fra inngangen møter du en romslig gang med garderobeplass, samt inngang til gjestetoalett/bad. Stuen er stor og innholdsrik, med god plass til både salong og spisestue. Her er også utgang til hagestue.

Se plantegning  GÅ TIL SALGSOVERSIKTEN
 
 
Design & utvikling: Destino | Publiseringsløsning: DestiNet
 
Logo WICO eiendom