Hold meg oppdatert

Navn*
Epost*
Adresse
Telefon
Kommentar

Endeleiligheter med utsikt

Siste delfelt i Møldalhagen består av 7 moderne kubehus med totalt 41 romslige endeleiligheter. 3 av 7 kubehus er allerede overlevert til kjøperene. Nå selger vi også siste trinn B1 ut med 12 flotte leiligheter. Nyt hagestue, utsikt og luftige oppholdsrom i Møldalhagen!
Leilighetene har en størrelse på 62-114 m2 (BRA). Hver etasje består av to leiligheter, alle med vindu vendt mot tre himmelretninger.  

Byggene er omgitt av et grønt parkområde, med stisystemer, sykkelparkering og trivelige samlingssteder. Underjordisk parkering bidrar også til å understreke dette.

​Gå til prislisten

arkitektur

visningsleilighet i 3D


Nå kan du se hvordan leilighet 304 i innflyttede bygg B2 ser ut i virkeligheten. 3D-visningen lar deg gå rundt i leiligheten rom for rom, og har du VR-briller blir det enda mer realistisk.

Ta deg en tur i visningsleiligheten her

Leilighet interiør

OM LEILIGHETENE


De 24 leilighetene i Møldalhagen B4 og B1 blir romslige, med størrelser mellom BRA 62 og 114 kvadratmeter. Hver leilighet får 1-3 soverom, 1-2 bad, vinduer mot tre himmelretninger, i tillegg til fin utsikt fra hagestuene.

Les mer

arkitektur

ARKITEKTUR


Byggene har en enkel, kubisk form som brytes av uttrukne fasader i svart og hvitt tre, samt inntrukne balkonger og vindusbånd. Den varme rødfargen i gangarealer, partier i betong og hagestuer i glass bidrar til å skape spennende kontraster.

Les mer

Leilighet interiør

beliggenhet


Møldalhagen ligger sentralt plassert på Madla i Stavanger. Her finner du alt du trenger; gang- og sykkelstier i flott natur, kjøpesenter, treningstilbud, kafeer, golfbane, skoler og barnehager. Det er også gode forbindelser til Stavanger sentrum og resten av regionen.

Les mer

Design & utvikling: Destino | Publiseringsløsning: DestiNet
 
Logo WICO eiendom
DNB Eiendom
For spørsmål, kontakt salgansvarlige: 
Nina Sandvik – tlf.  93 404 720  /  E-post: nina.sandvik@dnbeiendom.no  
Cecilie Grimsrud –  tlf. 95 893 290 / E-post: cecilie.grimsrud@dnbeiendom.no